Argentina ett nummer för stort för Sverige. Vinst med hela 7-0!

Två lag som imponerade i sina respektive premiärmatcher och det låg en ”seriefinal” i luften vad gäller gruppspelet. Sverige inledde bra med några farliga inkast som var på väg att gå i. Sedan gör Argentina 1-0 på straff av Ibarguengoitia i minut 19.

Argentina fortsatte pressa och spela en kvick, rörlig fotboll och före halvtidsvilan hade 11 Ibarguengoitia gjort 2-0 och sedan gjorde Sverige ett självmål, vilket ledde till att Argentina ledde med 3-0 i halvlek.

I den andra halvleken väntade vi alla på att Sverige skulle lyfta upp sitt spel, men av det blev intet. Argentina fortsatte spela en energisk och snabb fotboll och skapade chanser på chanser. 4-0 gjordes av Smoulenar i minut 49. Sedan kändes det som matchen var avgjord. 5, 6 och 7-0 kom snabbt därefter.

Sverige får försöka skaka av sig den här lektionen, samtidigt som vi måste ge Argentina en stor eloge för en klart sevärd fotboll.

Målrapport:

Game summary