Auktion på signerad tröja från Svenska Fotbollslandslaget VM 2018!

Signerad tröja från Svenska fotbollslandslaget VM 2018!

Svenska Parasportförbundet har fått en gåva från Svenska fotbollslandslandslaget – nämligen en landslagströja från VM 2018 med autografer från Granen, Toivonen och alla andra som förgyllde den svenska sommaren.

Tag chansen och se till att denna unika tröja blir din. Förutom att njuta av att du får ett unikt minne från ett fantastiskt VM bidrar du till att elitfotbollen för personer med utvecklingsstörning kan fortsätta utvecklas. Just nu pågår nämligen INAS fotbolls-VM i Karlstad och pengarna från denna auktion kommer oavkortat gå till det okända landslaget och organisationen bakom VM.

INAS fotbolls-VM pågår mellan 5-18 augusti och Sverige är ett av nio länder som tävlar. Auktionen avslutas söndag 19 augusti.

https://www.tradera.com/item/2937/318395932/signerad-troja-fran-svenska-fotbollslandslaget-vm-2018-