Inför Sverige vs Argentina ikväll kl 18.30 i Kristinehamn…

Det blir en toppmatch direkt i gruppen mellan Sverige och Argentina, då respektive lag var riktigt starka i sin VM-premiär. Vi har pratat kort med svenska landslagschef Göran Engström inför kvällens begivenhet:

-Vi stod för en väldigt bra VM-premiär mot Tyskland. Vi rättade till en del grejer inför andra halvlek och effekten kom direkt. Vi har en grym sammanhållning i laget och när såväl försvar som anfall spelade som vi gjorde i söndags, då är vi bra. Nu möter vi ett Argentina som verkligen är bollskickliga och har ett fint passningspel som kommer skapa en del bekymmer, men vi är beredda. Argentina ÄR ett bra lag och vinnaren här har nog god chans att ta hem gruppen, avslutar svenske landslagschefen Göran Engström.

Matchen spelas på Sannavallen i Kristinehamn med start kl 18.30. För er som inte kan följa matchen på plats kan se livestream hos Glimt-TV – http://glimt.tv/inas-fotbolls-vm/