Poland besegrade Ryssland med 4-2!

Polen tog tag i taktpinnen direkt mot Ryssland och hade hela 3-0 efter en spelad halvlek. Ryssland hade stora bekymmer med att ”störa” Polen och redan i minut 7 höll sig Szkatula framme och gjorde 1-0. Polen ville mer och visade mer energi och målet som betydde 3-0 var en läckerbit från kanten med ett snyggt inspel vid bortre stolpen, där hyperfarlige Michalski satte dit foten och indirekt avgjorde matchen.

Ryssland tryckte upp sitt spel efter första halvlek och vill verkligen vara med i matchen direkt från start i andra halvlek. Två snabba mål i 50′ och 56′ av Romanov och Aleksejev gjorde att det snabbt blev match igen. Ryssland försökte kvittera, men istället gjorde Szkatula ett snyggt nickmål i 60′ och Rysslands forcering mattades av.

Polen tog välförtjänt sin andra raka seger och har nu sex poäng i IWFC 2018.

Målrapport:

Game summary