Saudiarabien tog en ny trepoängare med vinst över Japan med 1-0…

Saudiarabien hade inga bekymmer med att ”städa” av Ryssland i sin öppningsmatch i IWFC 2018, men Japan var en tuffare nöt att knäcka. Japan ställde upp sig väldigt välorganiserat och ville ogärna göra fel i matchen. Saudiarabien försökte gång på gång lirka sig in bakom Japans försvar, men det var tufft. Första halvleken gestaltades på det sättet rakt över. Ett lag som försöker spela till sig bra chanser, men en bra defensiv stod upp på ett bra sätt.

I andra halvlek tryckte Saudiarabien upp tempot ett snäpp till, men Japan hängde med bra. I 74 matchminuten var den vasse Al Dosari framme och nickade in 0-1 och ledning för Saudiarabien. En nick, ett mål som skulle bli kvällens enda.

Saudiarabien tog sin andra raka seger även de och leder nu tabellen tillsammans med Polen.

Målrapport:

Game summary