Frankrike till semifinal efter storvinst över Sverige med 6-0.

Frankrike spelade en riktigt bra fotboll på Solviksvallen i Arvika i afton. Himla kul med ca 600 personer på plats för att heja fram di svenske. Från första passet och framåt handlade det bara om fransmännen. Det kändes lite som när Argentina mötte Sverige. Fransmännen var bäst på samtliga positioner och ville mest. Tekniskt sett styrde Frankrike spelet som de ville. I halvtid stod det 1-0, men när alla väntade på en svensk forcering, då klev Frankrikes nr 7 Morgan Lebraud fram och gör tre snabba mål till en 4-0 ledning. I slutet av matchen gjorde fransmännen ytterligare två snabba mål och vann till slut matchen med 6-0.

Sveriges bästa match kom i VM-premiären mot Tyskland. De efterföljande två matcherna har Sverige mött två riktigt bra lag och det skulle inte förvåna oss om Argentina möter Frankrike i VM-finalen lördag 18 augusti 2018.

Game summary